Újabb fontos részletek a rezsiutalványról

A rezsiutalvány címleténél alacsonyabb összeget fizetők, az áram, illetve gázszámlájukat banki utalással rendezők számára is kínál megoldást a nemzeti közmű. Figyelmeztetésük szerint azonban az utalványokra ügyelni kell, pótlásuk ugyanis nem lehetséges.

« vissza a témakörök listájához


Még nincs bejelentkezve!

Ha hozzá szeretne szólni a témához, kérjük előbb jelentkezzen be!

Ha még nincs felhasználóneve, kérjük regisztráljon!

A kommentelés lehetőségről, szabályairól itt tájékozódhat.

1


[Azénpénzem] [2019.szept.18. 16:56] [válaszolok erre]
Előzmény: Varadi 2020.máj.24. 23:06

Oda lehet adni (akár levélben elküldeni) rászorultnak, jótékony szervezetnek.


[Varadi] [2019.szept.18. 16:24] [válaszolok erre]
Külföldön élö nyugdíjasként mit csinálhatok a rezsis utalvánnyokkal ????
Bandi bácsi 68


[Iref50] [2019.szept.2. 09:04] [válaszolok erre]
Az átutalással fizetőknek a szolgáltató küldjön egy 9000 Ft-os csekket, befizeti a postán. Vagy már a postás is hozhatja a csekket. Avagy a postás már csak az értesítést hozza, arról, hogy a Kincstár 9000Ft-t utalt a szolgáltatónál vezetett számlára. Lehetne tovább sorolni, a végén ott a nyugdíj, no az a legegyszerűbb, természetesen az értesítés marad, egy szép levélben.


[balmami] [2019.szept.2. 08:54] [válaszolok erre]
Előzmény: pampara 2020.máj.24. 23:06

Nem bolondultak meg, csak ez így praktikus, annyit lehet ebből is lenyúlni amennyit akarnak, hiszen nem névreszóló.


[balmami] [2019.szept.2. 08:52] [válaszolok erre]
Az utalvány átruházható, bármennyit lehet a politikára fordítani, nem véletlenül a nyufin keresztül jön. Kaphatnak belőle a szomszédok nyugdíjasai is, jönnek a választások.


[pampara] [2019.szept.2. 07:29] [válaszolok erre]
Ezt az "egyedi értékű csekket" végkép nem értem. A szolgáltató nyomtatja nekem külön?????? Eddig úgy volt, ha beviszem a 9000Ft összértékű csekkjeimet, azt beleszámolják a számláimba, amíg az összeg el nem fogy. Erre most jönnek egy újabb marhasággal, az egyedi értékű csekkel. Ebben az országban mindenki megbolondult?


[pampara] [2019.szept.2. 07:12] [válaszolok erre]
Félelmetes, hogy egy ilyen rezsi izét hogy lehet tökéletesen elbaltázni. A rendelet kiötlője, még a postai értékpapír forgalmazással sem volt tisztában. Egy gombnyomással hozzá adhatták volna a nyugdíjakhoz, de nem, inkább kinyomtatják, kivitetik a postással, bürokratikus hülyeségekkel megfűszerezve. Mit akartak vele elérni? Úgy tűnjön, mintha Orbán Viktor személyes ajándéka lenne? Ezzel csak jól felbosszantották a nyugdíjas társadalom nagy részét. Milyen szakmai háttere lehet egy ilyen akciónak? Büfé-ruhatár szakos diplomások csinálják?1

Spórolós ajánlatok (x)

Mi a facebook-on