Kevés pénzzel
Néhány fogással sokkal kevesebből úszható meg a főzés. A sok pénzért árult márkás dolgoknál is sokszor ilyeneket vetne be.« vissza a témakörök listájához
Még nincs bejelentkezve!
Ha hozzá szeretne szólni a témához, kérjük előbb jelentkezzen be!
Ha még nincs felhasználóneve, kérjük regisztráljon!
A kommentelés lehetőségről, szabályairól itt tájékozódhat.
1
[Azénpénzem] [2016.dec.18. 10:52] [válaszolok erre]
Olvasónk írta: finom vadas készíthető a marhahúsból, miután megfőtt a leves. Egy kis zsemlegombóc hozzá, máris megvan a második fogás. Hozzátenném, a tyúkhúslevesből kivett hús is hasznosítható második fogásként, például vajas-sajtos tuninggal tésztával.
[Panka21] [2016.dec.12. 20:05] [válaszolok erre]
Hallottam (mi szerencsére sohasem szorultunk ilyesmire), hogy szép sárga, gyöngyöző felületű tyúkhúslevest lehet imitálni a sütőtök felfőzött magját felhasználva.
1