A legelesettebbek között tarolt a kormánypárt

A választásokat a kisfalvak mozgósított népessége billentette erőteljesen a kormánypárt felé. Megvizsgálták, és a legszegényebb magyar települések között olyan is akadt, ahol a szavazatok 99 százaléka ment a Fideszre.

« vissza a témakörök listájához


Még nincs bejelentkezve!

Ha hozzá szeretne szólni a témához, kérjük előbb jelentkezzen be!

Ha még nincs felhasználóneve, kérjük regisztráljon!

A kommentelés lehetőségről, szabályairól itt tájékozódhat.

1


[Azénpénzem] [2018.ápr.9. 14:02] [válaszolok erre]
Előzmény: Verza 2018.okt.23. 09:43

Hűha, mintha kicsit szelektív lenne a reagálás. Szerintem érdemes lenne még egyszer elolvasni a cikket.Vásárlóerő és hasonlók...


[Verza] [2018.ápr.9. 13:56] [válaszolok erre]
Ez komoly?
" idősebb, képzetlenebb" ??
Az idős nem lehet képzett? Vagy a vidéken élő csak buta és idős lehet? Mi van azokkal a fiatalokkal (!!) akik többdiplomásak (!!) és mégis úgy gondolják vidéken szeretnének élni, mert a város számukra nem ad semmit?
De persze hiába minden, aki a fideszre szavaz csak buta öregember lehet (ja hogy az öregek inkább a szoci pártra szavaznak? Az senkit nem érdekel, ki kell ordítani hogy nekünk most mennyire nem jó...).


[Azénpénzem] [2018.ápr.9. 13:53] [válaszolok erre]
Előzmény: Szemlelodo 2018.okt.23. 09:43

A cikkben nincs szó fővárosról, senkit sem butázott le, néhány konkrét adat viszont van. Tények, amiről egy gazdasági portálban van helye írásnak. A baj a vevőkészülékkel lehet.


[Szemlelodo] [2018.ápr.9. 12:48] [válaszolok erre]
A szokásos mantra: buta vidék, képzett főváros. Kár, azt hittem, hogy ez egy gazdasági portál... Pedig a cikkjeiket szeretem.1

Spórolós ajánlatok (x)


Mi a facebook-on