Hozzászólások

Hozzászólok
Eddig összesen 6 kommentár érkezett, melyek közül a legfrissebbek:


[Almaland] [2021.máj.29. 11:30] [válaszolok erre]
Felháborító terv! A diszkrimináció felső foka. Sehol, de sehol nincs ennyi gyerekeseknek járó kedvezmény Európában. Azt vajon ki finanszírozza? Miért fizetne egy gyerektelen többet, miért is dolgozna tovább?! Csak azért, mert a miniszterelnökünk szerint gyerek nélkül selejt valaki?! Az ugye nem számít, hogy egy gyerektelen sokkal többet dolgozik, mert amikor a szülő anyukák gyesen vannak, akkor ő végzi el a munkát. Ès ki garantálja, hogy a sok gyerektámogatás ellenére a következő generációk nem mennek el külföldre? Ki fog akkor adót fizetni? Azt érdemlik, hogy minenki, aki nem illik bele az õ családmodelljükbe, elmenjen külföldre, ahol nem diszkriminálják és mèg megbecsülést is kap mellé. Sokakat fogtok elűzni, és akkor majd borul a rendszer. Egészségetekre, velem ezt biztosan nem csináljátok meg!


[Marcsi84] [2021.máj.27. 10:57] [válaszolok erre]
Tehát akinek nincs gyereke dolgozzon többet, fizessen többet, mint amúgy fizetne, csakmert mások saját döntésből egyik gyereket vállalják a másik után, sokszor a semmire, minimálbérre. Miért éljek én rosszabbul, csakmert nincs gyerekem?? Felháborító! Azért dolgozzak én tovább és többet, hogy eltartsak mégtöbb családot, gyereket, akikhez semmi közöm! Tartsák el, akik vállalták!! Van egy beteg édesanyám, akinek segítek. Pont. Van egy életem a férjemmel, amit szeretnénk tisztességgel élni. Elegem van ebből a kormányból, hogy csak az az ember, aki minimum 3 gyereket nevel! Mi akik az adót fizetjük és ebből vannak eltartva több millióan, mi senkik nem vagyunk! Bicskanyitogató.... Remélem bukik ez a rendszer nagyon hamar!!


[Vadrege] [2021.máj.27. 10:02] [válaszolok erre]
Elegem van abból, hogy ez a kormany nem nézi emberszamba a gyerekteleneket! Nem mindenki tehet arrol, hogy nincs gyereke! Mért kell diszkriminálni? Nem beszélve arról, hogy akinek nincs gyereke, nincs támasza sem, mindent magának kell megoldani a sajat jövedelméből és még azt is adóztatni akarják! Mégis, mit képzel már ez a kormány? Bezzeg arról szó sincs, hogy milyen kedvezményt kapnak azok, akik milliókat tettek az államkasszába a magánnyugdíjpénztarukból... Arra jo volt a gyerektelenek pénze is! Felháborító, komolyan... Alig varom 2022-t, hogy végre leváltsak őket.. Remélem, elegen leszünk hozzá!


Összes komment