A kommentelés lehetőségei, szabályai

A regisztrációhoz felhasználónév, jelszó és email megadása szükséges. A regisztrált felhasználók a cikkekhez (amennyiben ez a lehetőség ott szerepel) fűzhetnek kommenteket, de ugyanazzal a felhasználónévvel klubtagként használhatják a „Spórolási tippek és trükkök” felületet is (ez itt található).

A megadott adatokat nem értékesítjük, nem adjuk bérbe, vagy terjesztjük, és nem használjuk fel harmadik fél felé sem. A hozzászólásoknál kizárólag a megadott felhasználónév szerepel, egyéb azonosító semmilyen módon nem jelenik meg. Azonos email címmel csak egyetlen regisztráció lehetséges.

Kérünk mindenkit, hogy hozzászólásában mindig a témára szorítkozzon! Az agresszió, gyűlölködési hajlam kiélésére nem ez a megfelelő hely. Az ilyen tartalmú bejegyzéseket töröljük. Többször megismétlődő esetben a fórumot visszaélésszerűen igénybe vevő felhasználót kizárjuk.

Az üzleti ajánlatokról szóló bejegyezések díj ellenében kaphatnak külön helyet (így mindenki láthatja, hogy azok reklámok), a többit töröljük, és ezt tesszük a félrevezető, téveszméket népszerűsítő hozzászólásokkal is. Fenntartjuk a jogot, hogy aki több ilyent tesz fel, azt kizárjuk a közösségből.