Megvette az OTP Mobil a HelloPayt

2024. április 22. Az OTP Mobil felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti – adta hírül a társaság.

Az OTP Bank 2013-ban alapított fintech cége, az OTP Mobil tovább bővítette üzleti portfolióját a vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok rendszereit üzemeltető HelloPay felvásárlásával. A HoReCa (a vendéglátóipar egyik külön szegmense, amely magában foglalja a szállodákat, a kávéházakat, valamint az éttermeket, az angol szavak kezdőbetűíből képzett mozaikszó - Hotel, Restaurant, Café) szektorban erős jelenléttel bíró cég ugyanis banki terminálok mellett QR alapú appos és HelloPay kártyás fizetést is lehetővé tesz eszközein, valamint a szektor igényeihez igazított, a magyar piacon egyedülálló borravaló-megoldást is kínál.

A normál és szervízdíjas helyeken ugyanis egyaránt képes elkülönített borravaló kezelésre oly módon, hogy a vendég által adott borravaló közvetlenül a magánszemély számlájára érkezik. A HelloPay rendezvények készpénzmentesítésével biztonságosabbá, átláthatóbbá és kényelemesebbé teszi a folyamatokat.

Az OTP Mobil meglévő szolgáltatásai, vagyis a Simple alkalmazás és a kereskedőknek, vállalkozásoknak szóló SimplePay fizetési megoldásaihoz illeszkedik a HelloPay felvásárlása is – írja közleményében a társaság.

Szerző: L.J.
Címkék:  , , , , , ,

Kapcsolódó anyagok