Május 28-án nyílik az első Primark Magyarországon

2024. április 24. Május 28-án, kedden 10 órakor nyitja meg első magyarországi üzletét a Primark az Arena Mallban – adta hírül a nemzetközi divatáruházlánc.

Tavaly januárban jelentette be a Primark nemzetközi divatáruházlánc, hogy hamarosan megnyitja az első üzletét Budapesten  az Arena Mallban. A nyitásról több időpont is felröppent, a mostani közlemény szerint május 28-án, kedden 10 órakor lesz a nyitás.

Több mint 3100 négyzetméternyi területen, megfizethető áron kínálja majd a vásárlóknak a Primark egy szintes üzlete a legújabb divattrendeket. Termékkínálatában megtalálhatók a nyaralások kötelező darabjai mellett a mindennapokban elengedhetetlen női, férfi és gyermekruhák, valamint lakberendezési cikkek, továbbá szépségápolási termékek és kiegészítők – írja közleményében az üzletlánc.

A budapesti nyitás jelentős mérföldkő a Primark globális terjeszkedési terveiben: Magyarország a divatcég 17. piaca világszerte és 6. piaca Közép-Kelet-Európában, amely jól mutatja, hogy a régió továbbra is kulcsfontosságú a márka üzlethálózatának fejlesztése szempontjából.

2024-ben már öt éve, hogy a Primark piacra lépett a közép-kelet-európai régióban, és 2019 júniusában megnyitotta első üzletét a szlovéniai Ljubljanában. A divatlánc jelenleg öt piacon 12 üzletet működtet: Szlovéniában, Lengyelországban, Csehországban, Romániában és Szlovákiában. A budapesti nyitás mellett a Primark folytatja ambiciózus terjeszkedési terveit a közép- és kelet-európai térségben: a következő egy évben a romániai Temesváron, a csehországi Prágában és a lengyelországi Bydgoszczban nyit üzleteket.

Szerző: Azénpénzem
Címkék:  , , , , , ,

Kapcsolódó anyagok