Biztonságom

Biztosítás

Abban segít, hogy ha egy előre nem látható, váratlan esemény bekövetkezik, akkor az abból fakadó kárt teljesen vagy részben a biztosító társaság fizeti. Anyagi biztonságot és nyugalmat jelent. Biztosítást szinte bármire köthetünk, de előtte alaposan nézzünk körbe. Nagy a különbség az árakban és a pénzünkért kapott szolgáltatásokban. Akkor járunk el gondosan, ha legalább 4-5 ajánlatot megnézünk.

Életem

Az életbiztosítással valójában nem magunkat, hanem szeretteinket védjük az anyagi kiszolgáltatottságtól. Ez a legegyszerűbb és legolcsóbb módja annak, hogy gondoskodjunk róluk.

Lakásom

Érdemes az otthonunkra biztosítást kötni, de ne csak az árat nézzük, hanem azt is, hogy mit kapunk cserébe. Néhány ezer forint különbség a biztosítás éves díjában sok milliót jelenthet, amikor a biztosító nekünk fizet egy-egy kárra. KALKULÁTORRAL

Autóm

Autókra a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást- ahogy neve is mutatja – kötelező megkötnünk. De nem mindegy, milyen áron. A casco a saját autónkban esett kárra nekünk fizet, vagy annak, akitől a hitelt kaptuk az autóra. Itt is nagy a díjakban a különbség. KALKULÁTOROKKAL

Utazásom

Külföldre ne induljunk el utasbiztosítás nélkül, hacsak nem akarunk már kisebb betegség vagy baleset esetén is súlyos pénzeket kifizetni. Érdemes körültekintően megválasztani, hogy milyen biztosítást vegyünk.
További cikkek