Maradékok felhasználása

Valóban sokat lehet spórolni azzal, ha a maradékokat nem dobjuk ki. Nem árt azonban ezzel a dologgal vigyázni, mert a sokáig tartogatott ételben káros anyagok szaporodhatnak (különösen indokolt az óvatosság a gombával, májjal). A sem jó, ha a spórolás jegyében a család úgy érzi „moslékot” kapott.

« vissza a témakörök listájához


Még nincs bejelentkezve!

Ha hozzá szeretne szólni a témához, kérjük előbb jelentkezzen be!

Ha még nincs felhasználóneve, kérjük regisztráljon!

A kommentelés lehetőségről, szabályairól itt tájékozódhat.

1


[Mester] [2016.dec.11. 09:53] [válaszolok erre]
Nekem van néhány bevált hasznosításom:
A maradék csirkepörköltből hortobágyi húsospalacsinta lesz (ha nem elég a maradék szaft, akkor pörköltkockából készítettel ki lehet pótolni)
A sült hús apróra vágva salátához jó (öntetet érdemes adni hozzá)
A rizs rakott, töltött dolgokhoz jó, a tészta mártással sajttal máris új étel



1